4gamers.be

Xbox One krijgt eind deze maand DayZ 1.0

Door Jay, 13-03-2019 11:19

DayZ krijgt eind deze maand, op 27 maart, zijn 1.0 release op Xbox One, waarmee de game Xbox Game Preview achter zich laat. In december vorig jaar kreeg ook de pc-versie al zijn 1.0 release. Op Xbox One brengt de 1.0 release alvast de nodige verbeteringen met zich mee, zoals betere performance qua rendering, inventory en meer. Ook werd een nieuwe, cinematische trailer gelost.

DayZ begon in 2012 als mod voor Arma 2, waarna het uitgroeide tot een standalone product met een early access release in 2013. Dean Hall, de maker van de mod, vertrok echter in 2014. In augustus vorig jaar verscheen de game via Xbox Game Preview. Ook een PS4-versie stond nog op de planning, maar daarrond is het al een tijd erg stil.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.