4gamers.be

Weedcraft Inc verschijnt in april

Door Jay, 14-03-2019 09:57

Weedcraft Inc, dat vorig jaar werd aangekondigd, heeft een releasedatum gekregen, zijnde 11 april. De game verschijnt dan via Steam voor pc.

Weedcraft Inc is een management game waarin alles draait om cannabis. Je komt aan het hoofd te staan van een organisatie die cannabis (wiet, marihuana) teelt en verkoopt. Aan jou om dat hele zaakje zo winstgevend mogelijk te maken. Je kan nieuwe varianten creëren, personeel aanwerven en je territorium uitbreiden. Je kan ook kiezen om vriendjes te worden met bepaalde politici of de politie om te kopen, of om te strijden voor een betere wetgeving en de legalisering van marihuana voor medische doeleinden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.