4gamers.be

Snoop Dogg lanceert Gangsta Gaming League

Door Jay, 17-03-2019 00:01

Snoop Dogg is naast rapper en plantenkenner ook een gamer en dat heeft hem ertoe gebracht een eigen esports serie te lanceren. De Gangsta Gaming League is een samenwerking met zijn gaming vriendjes, waaronder Young Sagg, Tripo Loc, Lala, Red Grant en Waniac. Spelers strijden om de "Top Dogg" te worden en een deel van de prijzenpot van 11.000 dollar te winnen.

De game die gespeeld wordt is Madden NFL 2019 en alle actie is live te volgen via onder meer Twitch. Voorts is bevestigd dat dit een toernooi is waarbij cannabis toegelaten is, simpelweg omdat spelers strijden om de "high score".

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.