4gamers.be

In Shotgun Farmers groeien kogels uit tot nieuwe wapens

Door Jay, 16-03-2019 00:00

Via Steam is eerder deze maand een multiplayer shooter genaamd Shotgun Farmers gelanceerd. De kleurrijke game weet zich te onderscheiden van andere shooters door op een unieke manier met het wapenarsenaal om te gaan. Kogels die niet in een vijand belanden, nestelen zich namelijk in de grond en groeien uit tot een nieuw wapen. Vooral naar het einde van een match toe wordt de situatie daardoor chaotischer en chaotischer, en ook leuker en leuker. Wapens kunnen ook verschillende fases van volgroeiing hebben, wat onder meer een invloed heeft op het aantal kogels dat in een wapen zit.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.