4gamers.be

Oddworld: Soulstorm komt piepen met cinematische trailer

Door Jay, 19-03-2019 15:18

In 2016 al werd Oddworld: Soulstorm aangekondigd als compleet nieuwe Oddworld game, maar een release is er sindsdien nog niet van gekomen. In het algemeen is het ook erg stil gebleven rond de game, al is nu nog eens een teken van leven gegeven via een cinematische teaser trailer. Die laat zien wat we mogen verwachten van de cinematics in de game.

Wat Oddworld: Soulstorm betreft, wil men een nieuwe verhaal brengen, zij het geïnspireerd op het originele. Hoe dan ook moet de game een nieuwe mijlpaal betekenen voor Oddworlds, niet alleen wat visuals en cinematics betreft, maar ook wat gameplay en mechanics betreft.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.