4gamers.be

Attack on Titan 2: Final Battle toont nieuw wapentuig

Door Jay, 11-04-2019 15:50

Koei Tecmo heeft wat uitleg gegeven over de Territory Recovery Mode, een nieuwe mode in Attack on Titan 2: Final Battle, dat op 5 juli verschijnt voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Bij de start kunnen spelers de naam en het embleem van hun corps aanpassen, naast een commandant aanwijzen uit alle speelbare personages in de game - inclusief de zelfgemaakte Scout van A.O.T. 2. Territory Recovery Mode heeft twee rondes. De eerste is een "Base" fase waarin spelers vrij rondlopen, socializen met bondgenoten, materiaal gebruiken om equipment voor te bereiden en te upgraden, en zichzelf voorbereiden op het komende gevecht. Zodra die fase voltooid is begint de "Outer Campaign" fase. Scouts zullen in deze spannende sectie buiten de muren reizen in de hoop stukken land voor de mensheid te claimen.

Voorts zijn twee video's vrijgegeven waarin nieuw wapentuig in actie wordt getoond.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.