4gamers.be

Ghost Giant klaar voor PlayStation VR-avontuur

Door Jay, 15-04-2019 16:41

Vanaf morgen kunnen we via PlayStation VR aan de slag met Ghost Giant, de nieuwe game van Zoink Games, dat ons eerder al het fabelachtige Fe bracht. Reden genoeg dus voor een launch trailer.

De game draait rond de jonge Louis, die in een afgelegen deel van een stadje woont, waar hij samen met zijn moeder een zonnebloemboerderij verzorgt. Het leven is zwaar en Louis is erg eenzaam, tot jij in zijn leven komt. Als speler kruip je in de huid van de Ghost Giant, een reusachtig wezen dat meubels, auto's en meer kan optillen. Ook complete gebouwen kan hij ronddraaien en openen om te zien welke verhalen zich binnenin afspelen. Zo wordt het stadje van Sancourt een sandbox poppenhuis om mee te spelen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.