4gamers.be

Super Smash Bros. Ultimate krijgt Stage Builder en meer

Door Jay, 17-04-2019 11:35

Super Smash Bros. Ultimate ontvangt morgen de nodige nieuwigheden. Om te beginnen wordt Joker van Persona 5 aan de game toegevoegd. Het personage is los te koop, maar maakt ook deel uit van de Fighter Pass.

Verder wordt via een update de eerder gelekte Stage Builder toegevoegd. Die geeft spelers de nodige tools om hun eigen levels te creëren, die ze vervolgens ook online kunnen delen met andere spelers. Ook een andere nieuwigheid, de Video Editor, richt zich op het delen van door spelers gemaakte content. Video's kunnen door spelers gemonteerd worden en voorzien worden van ondertitels en meer.

Tot slot worden ook nog wat nieuwe Mii Fighter kostuums toegevoegd.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.