4gamers.be

Shadow of the Tomb Raider ontvangt laatste challenge tomb

Door Jay, 23-04-2019 16:12

Met The Path Home heeft Shadow of the Tomb Raider zijn laatste challenge tomb DLC van de Season Pass ontvangen. Doorheen oude tunnels en tombes gaat Lara Croft op zoek naar haar vrienden, die op mysterieuze wijze zijn verdwenen. Net als eerdere challenge tombs wordt ook deze nieuwe in de singleplayer campaign geïntegreerd als zijverhaal dat spelers kunnen volgen, al zal de tombe ook beschikbaar zijn in Score Attack en Time Attack.

Verder brengt de DLC de Midnight Sentinal outfit, die Lara een langere focus en perceptie geven. Ook de Silver Strike bow is van de partij, waardoor Lara het armor van vijanden kan penetreren terwijl een pijl ook door meerdere vijanden zonder armor kan vliegen. De Magic Touch skill tot slot laat Lara minder resources verbruiken tijdens crafting.

Ter afronding wordt het ook mogelijk om in Score Attack en Time Attack alle tombes van de main game te spelen. Voorheen was dit beperkt tot ongeveer de helft.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.