4gamers.be

Overwatch introduceert Workshop met extra opties voor custom games

Door Jay, 25-04-2019 11:01

Blizzard heeft een nieuwe feature geïntroduceerd voor Overwatch. De Workshop biedt uitgebreidere customization opties en is in die zin een uitbreiding van wat al mogelijk was in de Game Browser.

De Workshop is een simpel scripting systeem dat spelers toelaat om een script te creëren waarmee ze speciale regels en speelcondities kunnen toevoegen aan reeds bestaande game modes. Regels kunnen bijvoorbeeld de bewegingen of abilities van personages aanpassen, of de manier waarop spelers schade ontvangen of uitdelen ontvangen. In sommige situaties kan ook tekst tevoorschijn getoverd worden.

Een voorbeeld van een nieuwe game mode die via Workshop gecreëerd kan worden, is "Molten Floor", waarbij een personage in vuur en vlam wordt gezet wanneer het de grond raakt.

Meer info over de Workshop is hier te vinden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.