4gamers.be

Fortnite X Avengers brengt nieuwe Endgame mode

Door Jay, 25-04-2019 15:53

Nadat de afgelopen dagen heel wat teasers waren verschenen, is nu het nieuwe crossover event tussen Fortnite en The Avengers volledig uit de doeken gedaan. Fortnite X Avengers brengt een nieuwe, tijdelijke Endgame mode met zich mee. Daarin nemen Thanos en zijn Chitauri het op tegen Fortnite helden die voor de gelegenheid zijn uitgerust met wapens van de Avengers.

Zit je in het team van de slechteriken, dan moet je uitkijken naar Infinity Stones. Die maken de Chitauri sterker en transformeren de speler die als eerste een Stone vindt in Thanos, die dan sterker en sterker wordt naarmate meer en meer Stones worden gevonden. Wanneer alle Stones gevonden zijn, kan het Hero team niet langer respawnen. Het goede team dan weer kan dus aan de slag met iconosche wapens van de Avengers, zoals de Hammer van Thor of het Shield van Captain America.

Het team dat als laatste over blijft, wint.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.