4gamers.be

Overal monsters in A Plague Tale: Innocence

Door Jay, 06-05-2019 12:37

Via een nieuwe trailer van A Plague Tale: Innocence wordt duidelijk dat spelers af te rekenen krijgen met meer monsters dan alleen maar ratten. Hoewel de dodelijke zwerm ratten alles op hun pad verslinden en het avontuur van Amicia en Hugo moeilijk maken, zijn er ook tegenstanders die hun aanvalsmoment met meer zorg kiezen. Het Engelse leger, lokale struikrovers en, als ergste van allemaal, de Inquisitie met hun mysterieuze leider Vitalis. Zij achtervolgen broer en zus met een dodelijk enthousiasme, aangespoord door mysterieuze krachten. 

Lord Nicholas, de commandant van de Inquisitie, is het gehelmde angstbeeld van zijn leger voor de lokale bevolking en Amicia en Hugo in hun ontsnapping. Hij is bruut, meedogenloos en in staat om alles te doen om zijn missie te voltooien en broer en zus terug naar zijn meester te brengen. Met zijn kracht, snelheid en de fanatici die alles voor hem doen is hij een formidabele tegenstander. 

A Plague Tale: Innocence verschijnt op 14 mei.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.