4gamers.be

Verontrustende story trailer voor Pathologic 2

Door Jay, 10-05-2019 09:47

Nog eventjes geduld en we kunnen aan de slag met Pathologic 2, dat al een hele tijd in ontwikkeling is. De game, die aanvankelijk als een remake begon maar uiteindelijk een sequel werd, verschijnt op 23 mei voor pc. In aanloop naar die release is een nieuwe story trailer vrijgegeven die laat zien wat we van de verontrustende, verhaalgedreven survival horror game mogen verwachten.

In Pathologic 2 heb je als speler 12 dagen de tijd om een stadje te redden van een verschrikkelijke plaag. Je moet moeilijke keuzes maken, waarbij je schijnbaar alleen maar kan verliezen. De ziekte die in het stadje heerst is bovendien meer dan alleen maar een ziekte, en niet iedereen kan gered worden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.