4gamers.be

Detective Pikachu had iedereen bij hun pietje

Door Jay, 11-05-2019 00:00

Deze week is de live-action Detective Pikachu film in de bioscoop beland en de eerste reacties van kijkers zijn redelijk positief. Rond de film hing eigenlijk al vrij snel een positief sfeertje, toen trailer na trailer bleek dat het qua sfeer wel goed zat. Sommige Pokémon designs waren misschien wat bedenkelijk, maar het kan natuurlijk altijd erger.

Ook wat bredere marketing betreft, zat het al snel goed met de Detective Pikachu film, onder meer dankzij acteur Ryan Reynolds, die de rol van Pikachu vertolkt. Hij stuurde regelmatig nieuwe, leuke (behind-the-scenes) video's van de film de wereld in.

Een laatste grote marketingstunt vond eerder deze week plaats, toen men liet uitschijnen dat de hele Detective Pikachu film integraal was gelekt en op YouTube stond. Helaas pindakaas echter, want hoewel de video in kwestie ruim 1 uur en 40 minuten duurt, is het niet de hele film die we te zien krijgen. In plaats daarvan krijgen we een klein stukje van de film te zien, als voorsmaakje, gevolgd door een loop van Pikachu die danst als zat hij in een aerobics video van weleer. Ook leuk, natuurlijk. Inmiddels is de video ook al meer dan 14 miljoen keer bekeken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.