4gamers.be

MotoGP 19 stelt nieuwe multiplayer features voor

Door Jay, 13-05-2019 10:07

Milestone heeft een nieuwe video van MotoGP 19 gelost, bedoeld om de multiplayer features in de schijnwerpers te plaatsen. Zo krijgen we dit jaar dedicated servers voor de online multiplayer, wat de online ervaring stabieler zou moeten maken. Ook een publieke lobby browser is welgekomen, evenals private lobbies waar je vanalles en nog wat kan aanpassen.

Ook leuk is de nieuwe Race Director Mode. Die laat je toe bepaalde elementen van races aan te passen en als director kan je ook andere spelers bestraffen als ze zich niet aan de regels houden. Combineer dit met de opties van de TV Director, die de nodige camerastandpunten en overlays biedt, en MotoGP 19 geeft zijn esports en live streaming opties weer een duwtje in de rug.

MotoGP verschijnt op 6 juni voor pc, PS4 en Xbox One. Voor Nintendo Switch verschijnt de game op 27 juni.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.