4gamers.be

Oddworld: Soulstorm toont wat van gameplay

Door Jay, 13-05-2019 16:09

In 2016 al werd Oddworld: Soulstorm aangekondigd als compleet nieuwe Oddworld game, maar een release is er sindsdien nog niet van gekomen. Over het algemeen was het ook erg stil geworden rond de game, tot we eerder dit jaar een cinematische trailer voorgeschoteld kregen. Nu is weer een nieuwe trailer gelost, deze keer met een hint van wat we qua gameplay mogen verwachten.

Wat Oddworld: Soulstorm betreft, wil men een nieuwe verhaal brengen, zij het geïnspireerd op het originele. Hoe dan ook moet de game een nieuwe mijlpaal betekenen voor Oddworlds, niet alleen wat visuals en cinematics betreft, maar ook wat gameplay en mechanics betreft.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.