4gamers.be

Void Bastards verschijnt eind deze maand

Door Jay, 15-05-2019 09:23

Void Bastards heeft een releasedatum te pakken. De game verschijnt op 29 mei voor pc en Xbox One. Vanaf die dag zal het spel meteen ook beschikbaar zijn via de Xbox Game Pass.

Void Bastards belooft een nieuwe, revolutionaire strategy-shooter af te leveren waarin je tactisch het ene na het andere ruimteschip tracht te veroveren. De game combineert first-persoon shooting met tactische elementen, terwijl ook wat roguelite van de partij is. Verder vallen de cel shaded graphics op.

Void Bastards is trouwens een game van Blue Manchu en Jonathan Chey, die we kennen als een van de oprichters van Irrational Games.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.