4gamers.be

WRC 8: meer en beter dankzij input van community en pro's

Door Jay, 15-05-2019 15:55

In september krijgen we WRC 8 voorgeschoteld. De WRC-serie is terug met de officiële FIA Rally wereldkampioenschap 2019-licentie, simulatie-gerichte gameplay, een dynamisch weersysteem en compleet herziene carrièremodus. WRC 8 biedt ook meer content dan ooit met 102 speciale stages, verdeeld over de 14 landen van het kampioenschap, en een selectie historische wagens die hun stempel op de geschiedenis van het WRC hebben gezet.

Om de gameplay en sensatie van het racen verder te verfijnen, hebben Bigben en Kylotonn enkele van de beste spelers in de WRC eSports-community uitgenodigd om, voor de allereerste keer, een alpha-versie van WRC 8 te proberen. Physics, graphics, dynamisch weer, leveldesigns, game-modi… alle nieuwe elementen werden gepresenteerd om feedback van spelers te krijgen. Twee dagen lang werd gewerkt aan het perfectioneren van de physics, op basis van input van de community, in aanvulling op de feedback die professionele coureurs al hadden gegeven.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.