4gamers.be

Releasedatum voor Ancestors: The Humankind Odyssey

Door Jay, 23-05-2019 17:14

Ancestors: The Humankind Odyssey, de nieuwe game van Patrice Désilets, die we vooral kennen als creative director van de eerste twee Assassin's Creed games, heeft een releasedatum te pakken. De game verschijnt op 27 augustus voor pc, exclusief via de Epic Games Store. In december vervolgens komt de game ook naar PS4 en Xbox One.

In de game gaat de speler om te beginnen aan de slag als de laatste gemeenschappelijke voorouder van de grote apen, 10 miljoen jaar geleden in Afrika, met als doel om te overleven, zich voort te planten en te evolueren, om zo uiteindelijk tot bij de voorouder van de moderne mens te komen. In een nieuwe video wordt het concept van de game nader toegelicht door Désilets zelf.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.