4gamers.be

Call of Duty: Modern Warfare uit de doeken gedaan

Door Jay, 31-05-2019 00:09

Activision en Infinity Ward hebben de nieuwste Call of Duty game onthuld en zoals verwacht is dat Call of Duty: Modern Warfare geworden. Het gaat om een duistere "soft reboot" die de eerste game op een nieuwe manier tot leven wekt. Captain Price en de Tier One vechtersbazen zijn dus weer van de partij om geheime operaties uit te voeren in Europa en het Midden-Oosten. Voor de game zou trouwens gebruik gemaakt worden van een compleet nieuwe engine.

Naast en emotionele campaign zal de nieuwe Call of Duty ook een nieuwe co-op mode bevatten en natuurlijk is ook multiplayer weer van de partij, maar veel details zijn daarover nog niet bekend. Men heeft het over "klassieke" modes, terwijl battle royale voorlopig nog niet genoemd wordt. Wel zal voor het eerst cross-play tussen pc en consoles van de partij zijn. De traditionele Season Pass verdwijnt dan weer. Zo wil men meer ruimte voorzien om gratis content voor alle spelers uit te brengen.

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt op 25 oktober voor pc, PS4 en Xbox One. Nieuwe content verschijnt eerst voor PS4

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.