4gamers.be

GreedFall dropt story trailer, verschijnt in september

Door Jay, 06-06-2019 16:10

Er is een nieuwe story trailer verschenen van GreedFall, een game die begin 2017 al werd aangekondigd en die voornamelijk elk jaar rond E3 weer even opduikt om dan weer te verdwijnen. Deze keer echter is ook aangekondigd dat de game in september zal verschijnen voor pc, PS4 en Xbox One.

GreedFall speelt zich af in de 17de eeuw en lijkt heel wat inspiratie te halen bij de kolonisten die Amerika wilden veroveren en daarbij op het verzet van indianen stootten. GreedFall is echter een fantastische hervertelling van die geschiedenis, vol magie, vreemde wezens en in vergetelheid geraakte geheimen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.