4gamers.be

FIFA 20 brengt FIFA Street weer tot leven

Door Jay, 08-06-2019 18:19

EA wacht niet tot zijn EA PLAY-persconferentie om FIFA 20 uit de doeken te doen. De game verschijnt op 27 september voor pc, PS4 en Xbox One, en introduceert met Volta Football een nieuwe mode die tot op zekere hoogte FIFA Street weer tot leven brengt.

Volta Football focust op kleinere versies van voetbal, met soms unieke regels. Zo kan je 3v3 Rush zonder goalkeepers spelen, 4v4, 4v4 Rush, 5v5 en Professional Futsal. Er zullen verschillende speelvelden zijn van verschillende groottes, met en zonder muren, van de Amsterdamse ondergrond tot een kooi in Londen of een dak in Tokio.

Ook de andere bekende modes van FIFA komen door in Volta Football, met een Volta Story Mode, Volta Kick-Off, online Volta League en een mode waarin je een eigen squad kan uitbouwen, Volta World genaamd. Die laatste mode leunt vermoedelijk dicht aan tegen FIFA Ultimate Team. Voor de career mode en sommige andere modes kan je je personage uitdossen met verschillende kledij, haarstijlen, tatoeages en meer. Er zijn ook zowel mannelijke als vrouwelijke avatars beschikbaar.

Naast het nieuwe Volta Football brengt FIFA 20 natuurlijk ook nog steeds regulier voetbal en zoals elk jaar zijn ook daar weer wat nieuwigheden en verbeteringen van de partij. Zo is de AI verbeterd zodat spelers meer kansen krijgen dankzij hun teamgenoten die zich slimmer en realistischer gedragen, hebben spelers meer controle bij het dribbelen, is er verbeterde tackling en zijn penalties aangepast. Ook zijn de bal physics volledig vernieuwd om ze realistischer te maken, wat voor meer variatie in balbewegingen zorgt.

Zoals gezegd verschijnt FIFA 20 voor pc, PS4 en Xbox One, maar ook een versie voor de Nintendo Switch is aangekondigd. Dat betreft een "Legacy Edition", waarvan EA voorlopig nog niet heeft gezegd wat dat precies inhoudt. Mogelijk betreft het enkel een roster update.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.