4gamers.be

Battlefield V trekt later dit jaar naar de Pacific

Door Jay, 08-06-2019 20:21

EA heeft de toekomstplannen voor Battlefield V verder uit de doeken gedaan. Om te beginnen gaat op 27 juni Chapter 4 van start met de nieuwe Marita map, waarbij de focus ligt op infanterie. Chapter 4 loopt tot in augustus en brengt nog enkele nieuwe close quarters maps met zich mee.

Komende herfst dan weer is het tijd voor Chapter 5, dat het theatre of war naar de Pacific brengt. Concreet betekent dat drie nieuwe mappen, waaronder het eiland Iwo Jima, en twee nieuwe factions: US en Japan.

Verder wordt de max rank opgetrokken van 50 naar 500, wat ook nieuwe beloningen met zich meebrengt. In september komen ook private servers piepen. De basis hiervan is gratis voor iedereen beschikbaar en EA heeft er verder grootse plannen mee, maar wil eerst feedback van de community verzamelen om indien nodig het systeem nog te verbeteren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.