4gamers.be

Island Living is nieuwste uitbreiding voor The Sims 4

Door Jay, 08-06-2019 21:22

EA heeft Island Living aangekondigd als nieuwste uitbreiding voor The Sims 4. Island Living neemt spelers mee naar een eiland, waar ze voor het eerst in de geschiedenis van The Sims gewoon in "open water" kunnen wandelen. Daar kunnen ze zwemmen, snorkelen en veel meer. Dolfijnen, zeemeerminnen en meer zijn van de partij, terwijl zich op het eiland ook een actieve vulkaan bevindt.

Voorts waren er nog enkele kleine aankondigingen, zoals het feit dat vanaf 18 juni nieuwe content wordt geïntroduceerd in het kader van pride month. Ook zit er een Moschino stuff pack aan te komen met nieuwe kledij en voor het eerst zal een stuff pack ook een career bevatten, in dit geval de career van freelance fashion photographer.

Als verrassing werd ook nog Realm of Magic aangekondigd als volgende game pack. Het verschijnt komende herfst, maar op meer details is het nog wachten tot later dit jaar.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.