4gamers.be

Blair Witch game verschijnt eind augustus

Door Jay, 10-06-2019 00:30

Tijdens de E3-persconferentie van Xbox is Blair Witch onthuld als nieuwe game van Bloober Team, dat we kennen van de Layers of Fear games en Observer. Een geschikte studio dus voor een Blair Witch game.

De Blair Witch game brengt first-person, verhaalgedreven psychologische horror en speelt zich af in 1996 en draait rond de verdwijning van een jongetje in het Black Hills Forest. Spelers kruipen in de huid van Ellis, een voormalig politieagent, die op zoek gaat naar de jongen. Wat begint als een simpel onderzoek, draait uit op een eindeloze nachtmerrie die spelers niet alleen confronteert met hun angsten, maar ook met de Blair Witch, een mysterieuze kracht die in de bossen rondspookt.

Blair Witch verschijnt op 30 augustus voor pc en Xbox One.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.