4gamers.be

Xbox Game Pass en nieuwe Xbox app gelanceerd voor pc

Door Jay, 10-06-2019 01:06

De Xbox Game Pass voor pc, die onlangs al werd aangekondigd, is nu effectief gelanceerd, zij het in bèta. Dat betekent onder meer dat de abonnementsdienst tijdens deze testperiode beschikbaar is voor slechts 3,99 euro per maand, in plaats van 9,99 euro per maand.

Net als bij de Xbox Game Pass voor console biedt de Xbox Game Pass voor pc toegang tot een bibliotheek met heel wat games, die gaandeweg ook wordt uitgebreid. First-party games van Microsoft zelf worden bij launch ook meteen beschikbaar via de Xbox Game Pass. Onder de games van Xbox Game Pass voor pc vinden we trouwens Metro Exodus, dat eerder op pc nog een exclusive was voor de Epic Games Store.

Voort is er Xbox Game Pass Ultimate. Deze dienst bevat de Xbox Game Pass voor zowel console als pc, aangevuld met Xbox Live Gold en de Ultimate Edition van Gears 5 wanneer die game verschijnt.

Naast dit alles heeft Microsoft ook nog een nieuwe Xbox app voor pc geïntroduceerd, waarmee men een nieuwe start wil maken voor games op Windows pc's. De app moet op termijn de bestaande Microsoft Store vervangen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.