4gamers.be

Fallout 76 krijgt battle royale mode en meer

Door Jay, 10-06-2019 07:34

Bethesda heeft tijdens zijn E3-persconferentie toegegeven dat Fallout 76 een belabberde launch heeft gekend, maar men blijft niet bij de pakken zitten. Er wordt op de toekomst en het verbeteren van de game gefocust, wat natuurlijk nieuwe updates inhoudt.

Om te beginnen zit er een battle royale mode aan te komen voor Fallout 76. Die heet Nuclear Winter en laat 52 spelers in Fallout-stijl strijden om als laatste over te blijven. Van 10 tot 17 juni is Fallout 76 bovendien gratis uit te testen op alle platformen en een voorsmaakje van Nuclear Winter zal dan ook al te testen zijn.

Voorts verschijnt komende herfst een gratis update genaamd Wastelanders. Die voegt feitelijke NPC-personages toe, inclusief dialoogopties en een nieuwe main quest.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.