4gamers.be

Commander Keen keert terug in mobile game

Door Jay, 10-06-2019 07:56

De al wat oudere gamers herinneren zich mogelijk nog Commander Keen, een klassieker van Id Software die nu nieuw leven wordt ingeblazen door Bethesda en ZeniMax Online. De nieuwe game wordt omschreven als een klassieke zaterdagochtencartoon in free-to-play, mobile formaat.

Concreet gaat het om een moderne benadering van de klassieke sidescroller, met in de hoofdrol Billy en Billie, de kinderen van de old-school Commander Keen en daardoor technisch gezien de achterkleinkinderen van B.J. Blazkowicz.

De nieuwe game is geen 2D-sidescroller meer, maar eerder een puzzelspel waarbij je gebruik moet maken van verschillende voorwerpen om verder te geraken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.