4gamers.be

Op spoken jagen in Midnight Ghost Hunt

Door Jay, 11-06-2019 00:19

Ontwikkelaar Vaulted Sky Games heeft nog eens wat laten zien van Midnight Ghost Hunt, waarvan deze zomer een alpha zou verschijnen. Midnight Ghost Hunt is een multiplayer game waarbij een deel van de spelers aan de slag gaat als spoken en een ander deel de rol van hunter op zich neemt. In eerste instantie moeten de spoken zich vooral verstoppen, al kunnen ze zich als het echt moet ook verweren tegen de hunters. De hunters dan weer beschikken over speciaal materiaal om de spoken op te sporen.

Terwijl de spoken verstopt willen blijven, willen de hunters de spoken zo snel mogelijk vinden, want om middernacht worden de rollen omgedraaid. Dan begint namelijk het spookuur en worden de spoken een stuk sterker, waardoor de hunters moeten vluchten en het enkele minuten moeten uithouden tot ze geƫvacueerd kunnen worden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.