4gamers.be

Shenmue III dropt nieuwe trailer en is voortaan een Epic Games Store exclusive

Door Jay, 11-06-2019 01:00

Shenmue III heeft een nieuwe trailer gekregen die ons weer wat meer van de game laat zien en toont dat fans zich aan heel wat vertrouwde elementen mogen verwachten. Dat op zich positieve nieuws wordt echter overschaduwd door de aankondiging dat de pc-versie exclusief via de Epic Games Store gelanceerd wordt. Eerder klonk het nog dat Shenmue III, dat via Kickstarter aan centjes in geraakt, via Steam zou verschijnen. Op de koerswijziging komt heel wat kritiek.

Reacties

  • hatetn

    heel dit spel stinkt al vanaf het begin. eerst via kickstarter geld ophalen. dan afkomen dat het enkel was om de interesse in het spel te peilen en dat ze een veelvoud van dat geld krijgen van sony en deep silver. nu nog eens een deal sluiten voor nog wat extra centjes. het is nu enkel nog wachten op day one dlc, lootboxen en microtransactions. het zou me op dit punt niet eens verbazen dat het geld van sony er is om het timed excl op console te hebben sinds de remasters ook op xbone zijn.

    Reactie aangepast door hatetn om 2019-06-11 om 04:29

    • Geplaatst op 2019-06-11 om 04:28

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.