4gamers.be

Maneater komt weer boven water

Door Jay, 11-06-2019 01:28

Ongeveer een jaar geleden kondigde Tripwire Interactive aan dat het ook games van andere studio's zou gaan uitgeven, te beginnen met Maneater, een game waarin je een bloeddorstige haai speelt. Toen werd gezegd dat de game "soon" zou verschijnen, maar dat is er sindsdien nog niet van gekomen. Nu is een nieuwe trailer online gegooid, samen met het bericht dat de game, jawel, "soon" zal verschijnen.

In Maneater speel je dus een bloeddorstige haai, maar wel een met een trauma. Als kind ben je namelijk uit het lichaam van je moeder gesneden en voor dood achtergelaten, maar je hebt het overleefd en niets of niemand moet nog op genade rekenen. De game zou ook meer diepgang bieden dan je aanvankelijk zou verwachten. Men noemt het niets voor niets een SHARKPG, want het spel zou zelfs een Shark Skill Tree bevatten die je laat evolueren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.