4gamers.be

Square Enix onthult indrukwekkende Marvel's Avengers game

Door Jay, 11-06-2019 11:22

Eindelijk heeft Square Enix de Marvel's Avengers game onthuld waarvan de komst al in 2017 werd aangekondigd. Meteen werd ook een releasedatum meegegeven, namelijk 15 mei 2020. De game verschijnt dan voor pc, PS4, Xbox One en Google Stadia. Voor PS4 worden exclusieve extraatjes voorzien, zoals vervroegde toegang tot de bèta.

Marvel's Avengers is een service game die constant nieuwe content zal krijgen. Qua conept iets à la Destiny en Anthem dus, alleen benadrukt Square Enix dat nieuwe personages en regio's volledig gratis zullen zijn. Ook zijn er geen lootboxen van de partij.

De game leunt visueel aan bij de stijl van de films, maar de personages hebben wel een eigen interpretatie gekregen van ontwikkelaars Crystal Dynamics en Eidos Montreal. Dat betekent een iets ander uiterlijk en andere stemmen dan in de films.

Voor Marvel's Avengers is gekozebn voor een compleet origineel maar authentiek verhaal. Op een dag, net wanneer de Avengers gehuldigd worden, loopt alles goed fout en de Avengers worden verstoten. Vijf jaar later echter blijken ze meer dan ooit nodig te zijn en dan is het aan spelers om in actie te schieten, wat zowel in singleplayer als in co-op kan, al zal de nadruk natuurlijk wel op een gezamenlijke co-op ervaring liggen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.