4gamers.be

EA Originals komt met drie nieuwe games

Door Jay, 14-06-2019 14:00

EA heeft drie nieuwe games aangekondigd in het kader van hun EA Originals initiatief. Het gaat om games van de makers van A Way Out, Fe en de mobile game WonderWorlds.

De nieuwe game van Hazelight Studios moet eigenlijk nog echt onthuld worden en heeft nog geen naam, maar het zou gaan om een co-op game die spelers een nieuwe ervaring geeft wat betreft de uitdagingen die komen kijken bij het samen spelen.

Los in Random van Zoink AB vervolgens is een fantasy action-adventure game met een unieke twist voor combat en puzzels. De game zal ook strategische elementen bevatten, maar draait ook rond thema's als kansen en mogelijkheden. De game speelt zich af in een duistere maar levendige wereld.

RustHeart van Glowmade tot slot is een co-op action-RPG waarin de speler en zijn of haar robot sidekick op avontuur trekken doorheen een buitenaards multiverse.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.