4gamers.be

Mortal Kombat 11 heeft vanaf vandaag een ranked mode

Door Jay, 18-06-2019 10:47

Mortal Kombat 11 ontvangt vandaag een gratis update die de Kombat League toevoegt. Dat is een seizoensgebonden ranked mode, waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen, niet alleen voor de eer, maar ook voor exclusieve in-game beloningen.

In de Kombat League kunnen spelers het per seizoen vier weken lang tegen elkaar opnemen in een klassement om zo 9 tiers te doorlopen, van Apprentice tot Elder God. Spelers zullen beloond worden met exclusieve in-game items bij elke vrijgespeelde rank. Beloningen zijn cumulatief, waarbij spelers alle ontgrendelde items verdienen tot het hoogste niveau dat is behaald in een bepaald seizoen. Spelers kunnen ook in-game items verdienen door verschillende, dagelijkse en seizoensgebonden quests te spelen.

Zodra een seizoen teneinde is, start er meteen een nieuw seizoen met nieuwe beloningen en incentives. Het geoptimaliseerde matchmaking systeem in Kombat League zal ervoor zorgen dat spelers het op zullen nemen tegen andere spelers van ongeveer hetzelfde niveau. Als onderdeel van de Kombat League update, is er een nieuwe meter toegevoegd die spelers aan het begin van elke ranked match snel een zicht geeft van de kans op winst tegen een tegenstander.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.