4gamers.be

Stevige update voor Hoverloop

Door Jay, 25-06-2019 14:42

Hoverloop, de Belgische drone racing game die momenteel nog in Early Access zit, heeft een stevige update gekregen. De multiplayer drone-arena is nu uitgerust met een hoop nieuwe features. Deze mijlpaal is een belangrijke stap vooruit om later dit jaar de volledige versie uit te brengen.

De nieuwe update voor Hoverloop die vandaag uitkomt, biedt een hele reeks verbeteringen en gloednieuwe content aan, waaronder een level in een onderzeese mijn en een Team Deathmatch spelmodus. De nieuwe tutorial zal spelers kennis laten maken met de hoge snelheid en beweeglijkheid van de drones, terwijl een AI-update de computergestuurde vijanden nog uitdagender maakt. Met een heleboel nieuwe skins en visuele aanpassingen ogen de gevechten in de arena nu ook weer wat indrukwekkender, en de vele verfijningen aan de user interface en feedback zullen spelers een handje helpen de chaos op het slagveld te overwinnen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.