4gamers.be

Kortrijk organiseert Fortnite kamp

Door Jay, 06-07-2019 00:00, bron: https://nieuws.vtm.be/cultuur-media/fortnite-kamp-erg-populair-deze-zomer

In Kortrijk maken ze handig gebruik van de Fortnite hype om kinderen buiten aan het spelen te krijgen. De sportdienst organiseert er namelijk een Fortnite kamp: Fortnight - the real deal. De activiteit is bedoeld voor kinderen tussen 9 en 12 jaar en vindt plaats van 15 tot en met 19 juli, telkens van 09:00 tot 12:00. Kostprijs: 37,5 euro, maar inmiddels zijn alle plaatsen al volzet.

Het concept van het "kamp" is natuurlijk simpel: Fortnite spelen, maar dan "in het echt". De beschrijving luidt: "Gamification, breng de leefwereld van de jongeren tot leven. In de workshop Fortnight - the real deal wordt de populaire game Fortnite tot leven gebracht. Aan de hand van attractieve spelvormen, nerfguns, verkleedkleren beleven de jongeren hun multiplayer game."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.