4gamers.be

Nieuwe Turok game verschijnt deze maand

Door Jay, 09-07-2019 10:03

Blijkbaar verschijnt deze maand een nieuwe Turok game. Redelijk uit het niets, maar ook weer niet echt. Het gaat om Turok: Escape from Lost Valley, een game die qua stijl en gameplay niet meteen doet denken aan de andere Turok games die we kennen. Omtrent de release van de game is officieel nog niet gecommuniceerd, dus voorlopig hebben we enkel een Steam pagina om op af te gaan. De game verschijnt dus voor pc en dat op 25 juli. Of de game ook voor andere platformen zal verschijnen, is niet bekend.

Dus wat is Turok: Escape from Lost Valley dan precies? Wel, het is een third-person action-adventure game waarin de speler als Turok tracht te ontsnappen uit Lost Valley om zo weer huiswaarts te keren. Tijdens hun ontsnappingstocht komen spelers dodelijke omgevingen, vijandige wezens en andere gevaren tegen.

Turok: Escape from Lost Valley lijkt uit het niets op te duiken, maar dat klopt niet helemaal. De game blijkt namelijk een de finalisten te zijn van de Universal Gamedev Challenge die in 2018 werd gehouden in samenwerking met Unity. Ontwikkelaars kregen toen de opdracht om met de IP's van Universal, waaronder dus Turok, aan de slag te gaan en Turok: Escape from Lost Valley is daar nu het resultaat van.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.