4gamers.be

Boardgame Gloomhaven trekt volgende week naar Early Access

Door papfles, 10-07-2019 07:42, bron: https://store.steampowered.com/app/780290/Gloomhaven/

Boardgames zijn vaak een goede bron voor videogames en dat heeft ook Asmodee begrepen. De boardgamefabrikant en -verdeler heeft dan ook één van zijn gekendste en populairste titels, Gloomhaven, ingezet om naar de videogamewereld over te stappen. Daarbij heeft het wel gekozen om een nieuwe ervaring te creëren in plaats van het spel letterlijk over te zetten.

Je zal het zelf allemaal aan de lijve kunnen ondervinden vanaf volgende week, want op 17 juli zal het spel in Early Access verkrijgbaar zijn. Hou er dan wel rekening mee dat er nog heel wat ontwikkeling moet volgen, want je zal slechts vier personages krijgen bij aanvang. Het doel is wel om er tegen het einde van het jaar nog eens twee aan toe te voegen en in de loop van 2020 moeten alle speelbare personages uit Gloomhaven (zeventien in totaal) stap voor stap toegevoegd worden. Gaandeweg komen er ook nieuwe omgevingen, nieuwe vijanden, bazen bij en je zal het ook in multiplayer co-op kunnen spelen.

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.