4gamers.be

Nintendo kondigt Nintendo Switch Lite aan

Door YoniVL, 10-07-2019 15:39

Nintendo heeft vandaag de nieuwe versie van de Switch aangekondigd, de Nintendo Switch Lite. Dat is een draagbare versie van de Nintendo Switch en dus eigenlijk een nieuwe handheld van Nintendo. Het toestel zal dan ook enkel games kunnen spelen die ook op de Switch in draagbare modus werken. Ook andere extra's, zoals de HD-trilfunctie, de infrarood-bewegingscamera en de bewegingsbesturing, zitten niet in het toestel.

Wanneer games de handheldstijl niet ondersteunen, kan je wel twee Joy-Cons aansluiten op je Switch Lite, om ze zo toch te spelen. Spelers kunnen wel nog steeds met in totaal acht spelers lokaal multiplayer spelen en ook de online multiplayer is nog aanwezig. Meer informatie over de verschillen kan je hier vinden.

De Nintendo Switch Lite is beschikbaar in 3 kleuren en zal verkrijgbaar zijn vanaf 20 september. De prijs zou 199 dollar zijn, wat zich bij ons waarschijnlijk vertaalt naar 199 euro.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.