4gamers.be

Stranded Sails mengt piraten, boerderijleven en tropisch eiland

Door papfles, 11-07-2019 06:48

Als je als ontwikkelaar dol bent op een aantal verschillende onderwerpen, dan houdt niks je tegen om te proberen die in één game te verwerken. Bij Lemonbomb Entertainment hebben ze dat ook gedaan, want je kan een Harvest Moon-achtige game vinden in hun Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands, dat in oktober zal uitkomen op pc, Switch, PS4 en Xbox One. 

De studio mengt daarbij een tropisch eiland, een groep gestrande piraten en het boerderijleven in een game waar je dus zelf moet zien te overleven dankzij gewassen en verder onderzoek op het eiland naar nieuwe grondstoffen en avonturen. Het einddoel is om terug te geraken naar de beschaafde wereld, vermits je schip op dit moment eerder op de bodem van de oceaan ligt te rusten. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.