4gamers.be

Man of Medan krijgt multiplayer

Door GuerrillaDawg, 12-07-2019 08:22, bron: https://blog.us.playstation.com/2019/07/11/supermassive-confirms-multiplayer-for-man-of-medan-heres-how-it-works/

Tijdens E3 kondigde Supermassive Games een reeks games aan in de stijl van Until Dawn, waarvan Man of Medan de eerste moet worden. Die game zou ook multiplayer krijgen en nu hebben de makers in een trailer uitgelegd hoe dat ongeveer in zijn werk zal gaan. Er komen twee modi: Shared Story Mode en Movie Night Mode. In die eerste speel je met een vriend online en hebben de keuzes die jullie allebei maken effect op het verhaal. In Movie Night Mode kan je met maximaal vijf spelers aan de slag in couch co-op. Elke speler kiest dan het personage dat hij wil spelen en wanneer het jouw beurt is, moet je gewoon de controller doorgeven. Zo heeft elke speler zijn impact op het verhaal.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.