4gamers.be

Juventus is exclusief voor PES 2020

Door Jay, 16-07-2019 15:43

Konami heeft een tikje uitgedeeld aan EA, nu het Juventus exclusief heeft gestrikt voor PES 2020, dat eigenlijk eFootball PES 2020 heet. Dat betekent dus dat de Italiaanse club officieel enkel in PES 2020 speelbaar zal zijn en dat de club niet van de partij is in FIFA 20.

Mooi meegenomen dus voor Konami, al lijkt de schade bij EA wel mee te vallen. Het gaat immers enkel om de club (naam, truitjes, stadion) zelf die exclusief is voor PES 2020 en niet de spelers, waarvan de rechten via een aparte licentie worden geregeld. Juventus zal dus niet van de partij zijn in FIFA 20, maar spelers als Cristiano Ronaldo zijn wel ten volle beschikbaar. In FIFA 20 zal Juventus voorts vervangen worden door een fictieve club genaamd Piemonte Calcio, die ook qua kleurtjes en dergelijke bij Juventus aanleunt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.