4gamers.be

Ouders onthullen geslacht van kindje via Super Mario Maker 2

Door Jay, 28-07-2019 00:01

Net als Super Mario Maker wordt ook Super Mario Maker 2 erg creatief gebruikt, en niet alleen om nieuwe, interessante Mario levels mee te creëren. Ook voor een "gender reveal party" is het spel nu ingeschakeld.

Bij ons zijn "gender reveal parties" nog niet zo populair, maar elders zijn ze al helemaal ingeburgerd en de normaalste zaak van de wereld. Familie en vrienden komen dan samen om van toekomstige ouders het geslacht van hun kindje te horen. Doorgaans wat dat geslacht dan op een creatieve wijze onthuld en in dit geval werd speciaal daarvoor dus een Mario level in elkaar geknutseld.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.