4gamers.be

Nightwolf onthuld voor Mortal Kombat 11

Door Jay, 01-08-2019 16:09

Het volgende personage voor Mortal Kombat 11 is uit de doeken gedaan. We wisten al dat het Nightwolf zou worden, maar nu zien we de woeste krijger ook meteen in actie via een gameplay trailer. Nightwolf wordt op 13 augustus gelanceerd als onderdeel van de vroegtijdige toegangsperiode voor bezitters van het Kombat Pack.

Nightwolf, geboren als Grey Cloud, is zoals gezegd een woeste krijger, toegewijd aan het grotere goed en gekozen door de Grote Geest om de kampioen en beschermer van de Matoka-stam te worden. Naast zijn kenmerkende tomahawkzwaai beschikt Nightwolf over buitengewone magie waarmee hij wapens kan manifesteren gemaakt van de energie van geesten, om voor de toekomst van de Matoka's te vechten en het Earthrealm te verdedigen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.