4gamers.be

Devil's Hunt verschijnt ook voor Nintendo Switch

Door Jay, 02-08-2019 10:15

Third-person action-game Devil's Hunt verschijnt op 17 september voor pc en ook een release voor PS4 en Xbox werd reeds bevestigd. Nu is aangekondigd dat de game in het eerste kwartaal van 2020 ook voor Nintendo Switch zal verschijnen.

Devil's Hunt is een game van Layopi Games, een nieuwe studio die werd opgericht door Pawel  Leśniak. Dat is een Poolse auteur die Równowaga (Equilibrium) schreef, een boek dat het verhaal vertelt over een strijd tussen engelen en demonen, en een man genaamd Desmond die zich tussen de twee strijdende partijen bevindt. Leśniak richtte de studio op om een game te kunnen maken gebaseerd op zijn boek.

Devil's Hunt lijkt een actievolle game te worden, uiteraard met een sterke narratieve focus, waarbij Desmond in de strijd tussen engelen en domonen meer over zichzelf te weten komt.

Desmond heeft naast menselijke ook demonische krachten, waarmee hij fysieke en magische combo's kan uitvoeren. Dat is nodig, want doorheen verschillende omgevingen (hel, een VS-locatie en een "ancient city") zal er stevig geknokt worden, terwijl af en toe ook eens een puzzel van de partij zal zijn.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.