4gamers.be

Wargaming stelt tactische multiplayer shooter Caliber voor

Door Jay, 08-08-2019 13:38

Wargaming, bekend van onder meer World of Tanks, en 1C Game Studios hebben Caliber voorgesteld voor het Westen. Eerder verscheen de tactische free-to-play third-person shooter al in Rusland en andere landen in Oost-Europa.

De focus van Caliber ligt vooral op communicatie, coördinatie en tactiek. In teams van vier personen kun je missies tegen AI volbrengen in PvE Spec Ops mode. Uiteraard kun je ook lekker online losgaan tegen andere groepen van vier in de PvP-modus. Er zijn verschillende operators met elk zijn eigen rol: Assault, Support, Medic en Sniper.

Om te kunnen winnen moet iedereen zijn of haar steentje bijdragen door in zijn of haar rol te blijven en zo goed als mogelijk samen te werken.

Spelers kunnen kiezen tussen verschillende Special Forces uit verschillende landen, zoals de Poolse GROM, de Amerikaanse US Navy SEALs en de Kommando Spezialkräfte. Het verschil tussen die naties is duidelijk te zien aan de in-game modellen. Hun uniformen, emblemen, wapens en zelfs de scopes zijn tot in de details authentiek nagemaakt.

Het Westerse publiek kan Caliber voor het eerst ervaren tijdens Gamescom.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.