4gamers.be

Klimmen in Ancestors: The Humankind Odyssey

Door Jay, 08-08-2019 15:41

In een nieuwe video rond Ancestors: The Humankind Odyssey, de nieuwe game van Patrice Désilets, die we vooral kennen als creative director van de eerste twee Assassin's Creed games, wordt gefocust op het klimmen in de game. Daarvoor krijgt Désilets de hulp van de Canadese klimster Alannah Yip, om te zien of onze motorische vaardigheden en instincten overeenkomen met die van onze voorouders. Samen bespreken ze hoe onze voorouders en de moderne mens zich tot hun fysieke grenzen drijven om zich voortdurend aan te passen en sterker te worden.

In Ancestors: The Humankind Odyssey gaat de speler om te beginnen aan de slag als de laatste gemeenschappelijke voorouder van de grote apen, 10 miljoen jaar geleden in Afrika, met als doel om te overleven, zich voort te planten en te evolueren, om zo uiteindelijk tot bij de voorouder van de moderne mens te komen.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.