4gamers.be

Nieuwe trailer voor Detention film

Door Jay, 16-08-2019 10:13

Er is een nieuwe trailer verschenen van de Detention film die er zit aan te komen. Detention is een Taiwanese horrorgame van de makers van Devotion, dat eerder dit jaar verscheen en waar ook de nodige commotie rond ontsond omwille van een vergelijking van de Chinese president met Winnie de Poeh.

Detention speelt zich af in de jaren '60. Twee studenten zitten opgesloten in een school, in een afgelegen, bergachtig gebied. De plaats die ze ooit gekend hebben, is op verontrustende wijze veranderd. Terwijl ze zich schuil houden voor de monsters die er nu ronddwalen, komen ze meer te weten over het duistere verleden van de vervloekte school.

In Taiwan verschijnt de film op 20 september.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.