4gamers.be

Blair Witch game toont donker bos in 4K

Door Jay, 16-08-2019 12:15

Bloober Team, dat we kennen van de Layers of Fear games en Observer, heeft een nieuwe video gelost van hun Blair Witch game, die op 30 augustus verschijnt voor pc en Xbox One. Daarin kunnen we het donkere bos van de game in 4K bewonderen.

De Blair Witch game brengt first-person, verhaalgedreven psychologische horror en speelt zich af in 1996. De game draait rond de verdwijning van een jongetje in het Black Hills Forest. Spelers kruipen in de huid van Ellis, een voormalig politieagent, die op zoek gaat naar de jongen. Wat begint als een simpel onderzoek, draait uit op een eindeloze nachtmerrie die spelers niet alleen confronteert met hun angsten, maar ook met de Blair Witch, een mysterieuze kracht die in de bossen rondspookt. Gelukkig is er ook je hond Bullet om je gezelschap te houden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.