4gamers.be

Tencent onthult nieuwe sci-fi shooter SYNCED: Off-Planet

Door Jay, 19-08-2019 12:34

De Chinese grootmacht Tencent heeft een nieuwe sci-fi shooter genaamd SYNCED: Off-Planet uit de doeken gedaan. De game brengt een PvPvE-ervaring en lijkt omschreven te kunnen worden als een combinatie van The Division en World War Z, met elementen als survival, crafting en base-building. De game ondersteunt tot 50 spelers en tot 100 corrupte cyborgs.

Concreet worden spelers in kleine teams gedropt en is het de bedoeling om overlevers te begeleiden richting shuttles die de planeer verlaten. Teams strijden tegen elkaar om af de planeet te geraken, maar moeten het ook, al dan niet samen, opnemen tegen de corrupte cyborgs.

Veel meer is voorlopig nog niet bekend omtrent SYNCED: Off-Planet, dus op meer info rond de game zelf, een releasedatum en platformen is het nog wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.